Dania podajemy z dodatkami według Państwa upodobań:
- frytki, ziemniaki opiekane, makaron lub ryż
- warzywa blanszowane lub sałata mieszana
- FILETTO DI POLLO ALLA GRIGLIA - grillowana pierś z kurczaka podawana z masłem czosnkowym
- SCALLOPINE MARSALA - sznycle z piersi kurczaka z migdałami i pieczarkami w sosie na winie Marsala
- SCALLOPINE IN SALSA DI GORGONZOLA - polędwiczki wieprzowe w sosie gorgonzola z dodatkiem orzechów włoskich
- SALMONE IN SALSA DI CAPPERI - grillowany filet z łososia w sosie śmietanowym z kaparami
- SOGLIOLA FIORENTINA - sola atlantycka zapiekana w piecu ze szpinakiem i czosnkiem z dodatkiem białego wina
- PESCE IN SALSA DI LIMONE - filet z halibuta w sosie cytrynowym
- SCALLOPINE DI STRADA - sznycle cielęce z szynką parmeńską w sosie camembert
- SCALLOPINE IN SALSA DI FUNGHI - polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
- FILETTO AL PEPE VERDE - grillowana polędwica wołowa w sosie śmietanowym z zielonym pieprzem